Την έναρξη συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Ι.Δ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΕ με την SCHÜCO International KG Hellas.

Η Εταιρεία SCHÜCO είναι κορυφαίος προμηθευτής για πρωτοποριακά περιβλήματα κτιρίων με τα υψηλής ποιότητας συστήματα αλουμινίου και αποτελεί για τον τεχνικό κόσμο και τους ιδιώτες την πλέον εξειδικευμένη και αξιόπιστη λύση.

Η Ι.Δ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΕ, με πάνω από 100 χρόνια παρουσίας και πρωτοπορίας στον Τεχνολογικό Εξοπλισμό Κτιρίων, εκθέτει στις νέες της εγκαταστάσεις στην Κηφισιά (15ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας) τα κουφώματα SCHÜCOκαι αναλαμβάνει την προώθηση και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των προϊόντων αυτών.

Με τις πολλές επιλογές σε κουφώματα αλουμινίου, η SCHÜCO προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης, ασφάλειας, άνεσης και σχεδιασμού, εξοικονομώντας ενέργεια και παρέχοντας τα βέλτιστα επίπεδα θερμομόνωσης.

Με τη διάθεση συστημάτων Εξοικονόμησης και Παραγωγής Ενέργειας , η SCHÜCO πρωτοπορεί και εφαρμόζει την Πράσινη Τεχνολογία που στοχεύει στις νέες κατασκευές και στην ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων. Η SCHÜCO, διαθέτοντας τη γερμανική τεχνογνωσία, εγγυάται την τήρηση των ύψιστων προτύπων ποιότητας στην κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών, αλλά και εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων.