Εταιρική Παρουσίαση

Η Εταιρεία μας συμπλήρωσε 115 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Με συνεχή προσπάθεια που ξεκινάει το 1908, το μικρό “μαγαζί” που ίδρυσε ο Ιωάννης Δ. Παπαθανασίου καθιερώνεται σαν μια από τις σοβαρότερες επιχειρήσεις του κλάδου της.

Από κατάστημα γενικού εμπορίου σιδηρικών και οικιακών ειδών στην αρχή, εξελίχθηκε σε εξειδικευμένο Εμπορικό Οίκο Οικοδομικών και Αρχιτεκτονικών Υλικών, εισάγοντας στην Ελληνική αγορά προϊόντα που συμβάλλουν στην πράσινη Αρχιτεκτονική, στην αισθητική βελτίωση, στο βιοκλιματικό σχεδιασμό, στην άνοδο του ποιοτικού επιπέδου και στη βιωσιμότητα των κατασκευών.

Η Εταιρεία μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα παγκόσμια αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς Τεχνολογικούς Οίκους οι οποίοι κατασκευάζουν ποιοτικά οικοδομικά υλικά υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων Προτύπων και Πιστοποιήσεων.

Οι συνεργασίες αυτές αποτελούν τη μακροχρόνια, σταθερή πολιτική της Εταιρείας μας και μας έχουν καθιερώσει πρωτοπόρο Προμηθευτή στην Ελληνική αγορά των Κατασκευών ενώ παράλληλα διαθέτουμε έμπειρα στελέχη πωλήσεων και τεχνικό προσωπικό με εξειδίκευση στον τομέα της τοποθέτησης και του after sales service.  

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Έλληνες μηχανικοί  και οι πελάτες μας, όλα αυτά τα χρόνια ζωής του Εμπορικού μας Οίκου, μας βοηθά να συνεχίσουμε με διάθεση και συνέπεια τη δραστηριότητά μας, με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και την καλύτερη εξυπηρέτησή του.