Εταιρική Παρουσίαση

Η Εταιρεία μας συμπλήρωσε 114 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Με συνεχή προσπάθεια που ξεκινάει το 1908, το μικρό “μαγαζί” που ίδρυσε ο Ιωάννης Δ. Παπαθανασίου καθιερώνεται σαν μια από τις σοβαρότερες επιχειρήσεις του κλάδου της.

Από κατάστημα γενικού εμπορίου σιδηρικών και οικιακών ειδών στην αρχή, εξελίσσεται σε εξειδικευμένη επιχείρηση οικοδομικών υλικών, εισάγοντας στην Ελληνική αγορά προϊόντα που αναγνωρίσθηκαν από τους τεχνικούς της εποχής εκείνης για τη συμβολή τους στην αισθητική βελτίωση, αλλά και στην άνοδο του ποιοτικού επιπέδου της οικοδομής.

Η μετατροπή της επιχείρησης σε Ανώνυμη Εταιρεία και η πρόσφατη μεταστέγασή της στις σημερινές σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου εκτίθενται σε λειτουργία σχεδόν όλα τα προϊόντα, την καθιστούν πρωτοπόρο του κλάδου της.

Σήμερα, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, όχι μόνο των προϊόντων της διεθνούς αγοράς και των ειδικών απαιτήσεων των Ελλήνων τεχνικών, αλλά και των μεθόδων οργάνωσης και λειτουργίας, πιστεύουμε πως δίκαια εξακολουθούμε να θεωρούμαστε πρωτοπόροι στην Ελληνική αγορά.

Η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει και που εξακολουθούν να μας δείχνουν οι πελάτες μας, όλα αυτά τα χρόνια ζωής του εμπορικού μας οίκου, μας βοηθούν να συνεχίσουμε με διάθεση και συνέπεια την δραστηριότητά μας, με γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη και την προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.