Η Ι.Δ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό με εξειδίκευση στον τομέα της τοποθέτησης των διαφόρων προϊόντων που προμηθεύει, όπως περιστρεφόμενες θύρες, αυτόματες συρόμενες/ανοιγόμενες θύρες, θύρες χειρουργείου, κινητά διαχωριστικά χωρίσματα, συστήματα σκίασης, ηλεκτρονικές κλειδαριές κ.λ.π.

 

Η Ι.Δ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε., γνωρίζοντας τη σημασία της ορθής και απρόσκοπτης λειτουργίας των προϊόντων που προμηθεύει και τοποθετεί, προσφέρει ταχεία επισκευαστική εξυπηρέτηση ανταποκρινόμενη άμεσα σε κλήσεις που αφορούν περίπτωση βλάβης. Οι υπηρεσίες των εξουσιοδοτημένων τεχνικών μας παρέχονται σε όλες τις περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, καθώς διαθέτει τεχνικές βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Η Ι.Δ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ A.E. παρέχει επιπλέον ένα πλήρες πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης των προϊόντων που προμηθεύει και τοποθετεί, μέσω σύναψης Σύμβασης Προληπτικής Συντήρησης. Κατά τη διάρκεια της προληπτικής συντήρησης, οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας πραγματοποιούν συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής και αποτελεσματική λειτουργία των προϊόντων. 

Newsletter


Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για νέα και προσφορές μας. 

Terms and Conditions

Αναζήτηση Προϊοντος

Βρείτε όποιο προϊόν μας σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα!

Πώς να μας βρείτε


Προβολή Ι.Δ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τηλέφωνο: +210 61 23 230
Φαξ: +210 80 54 979